Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
4 berichten.
Marjan Smeitink Marjan Smeitink uit Amsterdam schreef op 9 oktober 2022 om 09:46
Hรฉรฉl mooie en bijzondere tocht, vorig jaar oktober. Een prachtige afwisseling van brede dijken, modderige bospaden (prachtig bos, dat Reichswald!) en sfeervolle plattelandsweggetjes. Voor iedereen met een beetje wandelervaring heel goed te doen! Ook speciaal: het lopen in een kleine groep, met respect voor ieders tempo. Dit jaar (over twee weken!!) is de World Peace Flame tocht, en dat wordt vast weer net zo mooi. Als het weer een beetje meezit, wordt het genieten van prachtige natuur (in Nederland, oa de Hoge Veluwe). Er is nog plaats voor een of twee enthousiaste lopers of fietsers! Grijp je kans!
Marleen Last Marleen Last uit Kampen schreef op 1 september 2022 om 09:40
In augustus heb ik de Via gelopen en ik vond de route erg mooi. Vooral de stukken door de bossen over de kleine paadjes waarvan ik zo af en toe dacht; is dit nou het pad? ๐Ÿ˜‰ Dit was voor mij de eerste keer dat ik helemaal moest vertrouwen op de GPS, ik heb de OsmAnd app gebruikt en het Nederlands werd gesproken door een Engelse dame. Dat was niet altijd goed te horen vanuit mijn broekzak! Een volgende keer zou ik kiezen voor een app waar de stem beter te verstaan is. Maar overall een mooie ervaring. Als je de camino-vibe dicht bij huis wil ervaren dan beveel ik deze route zeker aan!๐Ÿ˜Š
Michael Michael uit Dronten schreef op 15 juli 2022 om 14:35
De route die jullie gemaakt hebben is fantastisch, want niet alleen lopen op de geรซigende paden, maar ook op smalle weggetjes. Dit maakt het wandelen erg leuk. Ik vond de wandeling net zo bijzonder als de Camino. Een aanrader!
Marjan Marjan uit Amsterdam schreef op 22 april 2022 om 19:19
Mooie site die me weer terugvoert naar een heerlijke herfstweek op weg naar Kevelaer! Voor herhaling vatbaar!